2015. okt 12.

Metta World Peace szerint az NBA puhányok gyülekezete lett

írta: nagygábor roland
Metta World Peace szerint az NBA puhányok gyülekezete lett

metta-world-peace-crazy.jpg

Metta World Peace visszatért az NBA-be, a Lakers csapatához. AZ NBA fenegyereke visszatekintve a karrierjére, azt mondja, ez nem ugyanaz az NBA, amiben ő egykor játszott.
"Ez már nem a férfiak játéka" ezt MWP (régebbi nevén Ron Artest) a Lakers szombati edzése után nyilatkozta. "Ez csecsemők játéka! Mindenhol csak puhányok vannak. Mindenki puhány. Senki sem elég kemény."

Vélemény?

https://taktikaitabla.hu/

Olvassátok el a teljes interjút:

"Emlékszem, amikor 1999-ben az NBA-be jöttem, a játék durva volt. A mostani kosárlabda inkább gyerekeknek való. Ez már nem a férfiak játéka." mondta MWP. " A szülők egyfolytában védik a gyerekeket. Sírnak az edzőknek, sírnak a bíróknak: Fault! Fault!"
"Néha azt kívánom, hogy ezek a szülők maradjanak otthon, ne menjenek el a meccsekre. Ezek az elkényeztetett kölykök most már az NBA-ben vannak, és itt sírnak a faultokért. Szóval jelenleg van egy problémánk. Elég sok profi kosaras csecsemőnk van a bajnokságban!"
"Ez már nem a férfiak játéka! Ez a csecsemők játéka! Mindenhol csak puhányok vannak. Mindenki puhány. Senki sem elég kemény. Nincs más hátra, mint ehhez kell alkalmazkodnunk."

Nem tudjuk mire gondol ezzel pontosan MWP (alias Ron Artest), mindenesetre álljon itt először egy régebbi keménykedése a fenegyereknek, amin Ben Wallace-szal és a nézőkkel verekedett össze.

Itt pedig Kobe Bryant-tel zördült össze. Azzal a Kobe-val, akinek már volt csapattársa a Lakers-nél, és a most induló szezonban is mindketten a Lakers sikeréért fognak hajtani.

 

Szólj hozzá

NBA