2015. sze 20.

Blake Griffin mindenképpen szeretne szerepelni a Space Jam 2-ben

írta: nagygábor roland
Blake Griffin mindenképpen szeretne szerepelni a Space Jam 2-ben

Blake Griffin számára nem ismeretlen dolog a színészkedés, a nyár elején már volt egy kis szerepe egy Tapsi Hapsi karakterrel:


Griffin jó választás lehetne LeBron James csapatába, hatalmas zsákolásait ki tudnák használni a film készítői is.

További részletek a Basketball Insider-től:
- Van egy film, amiben mindenki el tudja képzelni, hogy benne legyél, ez pedig a Space Jam 2. A nyári Marvin-Jordan reklámodból kiindulva a Space Jam rajongók izgatottak lettek. Szeretnél szerepelni a Space Jam 2--ben, amennyiben elkészül a film?
Griifin: - Oh, természetesen, természetesen! Nagyon szeretnék szerepelni a filmben, bármilyen formában! A Space Jam nagyon fontos szerepet töltött be a gyerekkoromban. Tizenévesként a szülinapi bulim is a Space Jam körül forgott! Aztán amikor 21 éves lettem, az egyik barátom Space Jam tortát hozott, hogy felidézzük a régi szép éveket. Ez nagyon fontos dolog volt a számomra. Ha bárhogy szerepelhetnék a következő részben, az nagy örömmel töltene el, és úgy gondolom nagyon érdekes is lenne. Ha 8 évesen valaki azt mondta volna valaki nekem, hogy szerepelhetek a Space Jam 2-ben, valószínűleg megbolondultam volna a boldogságtól, ez olyan lenne mint amikor egy álom valóra válik.
blake_g.jpg

Szólj hozzá

Blake Griffin Space Jam